Nordecta
Nordecta
ThermoSteel värmebänkar redo för leverans.

ThermoSteel värmebänkar redo för leverans.

ThermoSteel värmebänkar levererade till äldreboende

Publicerad: 8/6, 2018

EuroTech Mackmyra levererar ThermoSteel värmebänkar till äldreboende inför höst och vinter.

Det är fortfarande varmt i sommarsolen, men värmebänkarna kommer att behövas inför höst och vinter, både för äldre och andra som promenerar och behöver vila trötta och kalla ben. När det är kallt brukar det vara betydligt trevligare att gå ut när man vet att det finns varma och sköna sittplatser att vila på. Det är något som EuroTech Mackmyra har tagit till sig.

ThermoSteel värmebänkar är energisnåla och driftsäkra sittbänkar som har värme i sittdynan. Den tillverkas av ett högklassigt material där sittytan är av rostfritt stål. Värmebänkar är bra på diverse olika ställen vid kalla miljöer så som servicehus, äldreboenden, sjukhus, bostadsrättsföreningar, spelarbås i rinken, busshållplatser tåg- och tunnelbanestationer och mycket mer.ThermoSteel Värmebänkar är dessutom en klimatsmart produkt då den är energisnål och tillkopplas bara 18 timmar per dygn. Under en normal vinter drar den bara 700 KW till skillnad från andra värmebänkar som kan dra ca 17.000 KW, vilket är likgiltigt som en normalstor villa när det gäller uppvärmning.

För mer information om ThermoSteel värmebänk Klicka här »

Se alla nyheter »

EuroTech Mackmyra levererar ThermoSteel värmebänkar till äldreboende.

EuroTech Mackmyra levererar ThermoSteel värmebänkar till äldreboende.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK